Dati-ne voie sa ne prezentam...

Noi suntem Doctor Cannabees, am luat viata dintr-o foarte mare pasiune, iubire, dorinta de a ajuta oamenii si am depus foarte mult efort pentru a construi tot ceea ce avem.

Consideram ca dezvoltarea unei conexiuni este foarte importanta si acest lucru are un impact pozitiv asupra vietii clientilor nostri. Uitandu-ne in jur, am observat ca CBD-ul a ajuns sa fie considerat foarte accesibil si este vandut sub forma de produse de calitate inferioara.

Am studiat de aproape proprietatile miraculoase ale canabisului si de aceea am hotarat sa iesim in fata, pentru a aduce industria CBD-ului la cel mai inalt nivel. 

Misiunea noastra este sa ajutam oamenii sa profite de beneficiile magice ale acestuia, prin urmare, am investit foarte mult in cautarea celor mai exacte informatii si am testat fiecare produs in laboratoare specializate.

De ce noi?

Certificate ce atesta calitatea

Orice cumparator are dreptul de a se convinge de calitatea produselor cumparate iar noi le putem prezenta certificatele ce atesta veridicitatea promisiunilor noastre. Mentinem cele mai inalte standarde de integritate in toate actiunile noastre, muncim impreuna, ne depasim limitele pentru a acoperi nevoile fiecarui cumparator in parte si ne pastram in top.

Nascut din dorinta de a ajuta

Ne pasa enorm de mult de oamenii nostri, ii incurajam sa evolueze si le recompensam fiecare reusita. Suntem extrem de ambitiosi si vrem sa castigam increderea dumneavoastra si sa ne permiteti sa producem o puternica imbunatatire a sanatatii dumneavoastra. Doctor Cannabees reflecta exact cine suntem noi si ne reprezinta in totalitate.

Livrare Rapida

oriunde in Romania

Retur 30 zile

banii inapoi daca esti nemultumit

Plata la Livrare

cand iti ajung produsele

Suport si Recomandari

intreaba-ne si iti vom raspunde

Evo Class Concept SRL
CUI: 41672610
Nr. reg. com: J40/12609/2019

Social

Contact

doctorcannabees@gmail.com

Adresa magazin:
Bulevardul Carol I 68

Program:
L-D: 10:30 – 21:00

Copyright © 2020 DoctorCannabees.ro . Toate drepturile rezervate.

Add to cart